Over mij

Ik ben Saskia Bronkhorst

Jarenlang worstelde ik met mezelf. Sinds mijn puberteit voelde ik me onzeker, en ik had een hekel aan mijn lichaam. Ik was een pleaser en voelde me een looser. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 16 was en ik voelde me verantwoordelijk voor allebei. Ik cijferde mezelf weg en probeerde het ze allebei constant naar de zin te maken. Ik had geen goede relatie met mijn moeder, ik verweet haar van alles en verdroeg haar niet, ik was bij het minste geringste geïrriteerd. Ik wilde graag aardig gevonden worden door de buitenwereld en deed daar alles voor. Ik was een pro in aanpassen want dat had ik al heel jong geleerd. Ik wilde graag psycholoog worden maar dacht dat kan ik toch niet en ging werken op mijn 18e.

Op mijn 19e had ik een traumatische seksuele ervaring. Mijn wereld stortte in. Ik verweet het mezelf en voelde me schuldig en trok me terug. Ik had niemand meer nodig. Ik vertrok op mijn 23ste naar het buitenland want ik was verliefd op een Griek. En kwam in Athene in aanraking met drugs. Dit duurde ongeveer 2 jaar toen liep die relatie stuk en stopte de drugs. Na 5 jaar in Griekenland te hebben gewoond ben ik teruggegaan naar Nederland en werd verliefd op een man die 19 jaar ouder was. Helaas duurde de relatie erg kort aangezien hij tijdens het samen langlaufen plotseling onwel werd en overleed.

Ja als je het zo achter elkaar leest klinkt het best heftig en dat was het ook. En het heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Had ik het soms moeilijk? Ja absoluut. Zag ik het soms niet meer zitten? Met tijden zeker. En ben ik er sterker uitgekomen? Hell yes. Met vallen en elke keer weer opstaan. Geen verhaal is me dan ook te gek en ik kijk nergens meer van op.

Ik ben hard aan mezelf gaan werken, heb veel opleidingen gevolgd, NLP, life coaching in Engeland, leiderschapstrainingen en communicatietrainingen, geleerd van Tony Robbins in Londen, van Byron Katie in Amsterdam en van Deepak Chopra en nog veel meer inspirerende coaches. Ik heb me verdiept (en verdiep me nog steeds) in de werking van de hersenen en heb al meer dan 25 jaar inspirerende coach gesprekken met vrouwen.

Met mijn moeder heb ik een liefdevolle relatie opgebouwd tot aan haar dood in 2005. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en ik kijk met trots naar mezelf. Ik ben al 23 jaar gelukkig getrouwd en heb twee prachtige kinderen.

Ik kan nu zeggen dat ik dankbaar ben voor al mijn ervaringen. Dat maakt dat ik me goed kan verplaatsen in de vrouwen die ik tegenkom. Mijn passie en mijn belofte aan mezelf is, om vrouwen die ervaring mee te geven dat alles in hun leven mogelijk is. We maken samen ‘het onmogelijke” mogelijk. En dat levert al 25 jaar prachtige resultaten op. Weer een vrouw de deur uit zien te gaan terwijl ze stralend zegt dat er 100 kilo van haar schouders is gevallen, blij, opgelucht, zelfverzekerd, weer nieuwe mogelijkheden zien. Daar doe ik het voor. Wees moedig en maak een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN